fredag 7 december 2012

Mycket trevlig kväll

Jag kom i väg på julminglet trots att "snökaoset" hotade att ställa in tågen och trots att det visat sig att just igår och idag skulle barnen släppas ut för ledighet från dagis. Planeringsdagar som jag inte hade planerat för.

Det var varmt och välkomnande i fina Norstedts huset. Mitt goda sällskap Annelie höll jag i handen  visade vägen dit.

Och jag är så glad att jag fick träffa min förläggare och illustratör. Jag ser fram emot att arbeta med text och bild tillsammans med dem nu efter jul och nyår.

Min text har vilat sedan jag skickade den för ett år sedan. Jag har inte pratat med någon om den men igår fick jag möjlighet att göra det. Det kändes till en början väldigt svårt. Texten har bara levt hos mig. Nu ställdes det frågor och jag tvingades till nyttiga funderingar. En bra igångsmörjning till kommande jobb.

Så spännande att höra om andras jobb också!

Från det glada julminglet igår blev jag välkomnad hem idag av en liten krake med vinterkräksjuka. Ett snabbt fall från himlen.

4 kommentarer:

 1. Åh, jag känner så väl igen det där. Det kändes så konstigt i början att berätta om min bok. Texten hade varit ett personligt och lite hemligt projekt och plötsligt skulle man berätta om den för vilt främmande människor. Gärna lite säljigt och snärtigt.

  Det är lite lättare nu, men jag har inte riktigt fått till någon ruttad pitch. Måste öva på det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja texten känns ännu som en hemlighet. Och nu till bildjobbet vill man gärna kunna beskriva en helhetskänsla i ett par ord. Inte lätt.

   Du ska ju snart ut och berätta för ALLA! Vad skoj! :)

   Radera
 2. Det var superkul att träffas - och att få höra mer om din bok. Jag tror den blir en succé!

  SvaraRadera
 3. Haha, tack ja det får vi hoppas. Att Våra böcker blir succe. :)

  Och det var mycket skoj att träffas Annelie. Hoppas det blir snart igen!

  SvaraRadera